Lensikö jotain tuulilasiin?

Kiven, hiekoitushiekan tai nastarenkaista lentäneen nastan osuma voi aiheuttaa ikävän muiston tuulilasiin. Osui tuulilasiin sitten kivi tai nasta, jättää se helposti särön tuulilasiin, joka voi johtaa isompaan halkeamaan. Ehjä tuulilasin on turvallisuuden kannalta olennainen osa autoa.

Tuulilasin vaihtaminen on tärkeää, kun osuma tai halkeama on kuljettajan näkökentässä. Auto voi saada katsastuksesta hylätyn, mikäli visuaalinen haitta on katsastuksen aikana tuulilasissa. Tuulilasi kuluu myös normaalissa käytössä, vaikka ei halkeamia tai näkyviä kiveniskuja tulisi. Ajan saatossa muodostuu naarmuja ja kulumia, jotka vaikuttavat näkyvyyteen kirkkaassa auringonvalossa tai pimeällä ajaessa vastaantulijoiden valot voivat häikäistä.

Korjaus vai vaihto?

Voit välttyä tuulilasin vaihdolta, mikäli iskun koko on pienempi kuin kahden euron kolikko. Pienestäkin säröstä voi tulla iso päänvaiva, mikäli sitä ei korjaa heti. Ajan mittaa pienestä osumasta voi muodostua iso halkeama jolloin tuulilasi tulee vaihtaa.

Rengasmaailmasta saat tuulilasin vaihdot ja korjaukset ammattitaidolla, helposti ja nopeasti.

Olemme nyt BestDrive. BestDrive by Continental on uusi, henkilökohtainen täyden palvelun talo sinulle ja autollesi. Uusi nimi ja uusi palvelu, tehty kaikille autoilijoille. Ja jokaiselle autolle. Lue lisää bestdrive.fi tai varaa aika.